RT Felicia

Torsdag den 20 april, möte i KG. Broder André Bagein recipierade och hälsades välkommen till graden av ett 25-tal bröder. Som vanligt ett högtidlig och stämningsfullt möte.

Torsdag den 6 april, möte i URG. Br Kjell Svensson, RT Bonitas recipierade och hälsades välkommen av ett 25-tal bröder. Som vanligt ett högtidligt och trivsamt möte.

Torsdag 23 mars, möte i IG. ett 20-tal bröder var närvarande som fick höra en föredragning om de nya värvarbroschyrerna som kommit. Mötet gästades av PKUM i NSPK Stefan Dahlberg samt två stucken bröder från RT Bonitas.

Lördag den 18 mars, möte i STG i Templets lokaler. Ett 50-tal bröder var samlade, varav tretton recipiender. Ett högtidligt och stämningsfullt möte, lett av PKMR i Södra Sveriges PK.

Torsdag 9 mars, möte i ARG med reception. Br Kari Niska RT Bonitas hälsades varmt välkommen till denna grad av ett 30-tal bröder. Vi gästades av bröder från RT Knape, RT Minerva och RT Bonitas. Bland gästerna såg vi Br PKM Vilgot Wilhelmsson och M Kjell Hornes. Ett trivsamt och varmt möte.

Torsdag 23 februari, möte i IG med reception. Br Samir Sakhri hälsades varmt välkommen av ett 25-tal bröder. Mästarerådet avlämnade också årsrapport för 2016

Kyndelsmässohögtid firades den 9 februari. Ca 50 damer och Bröder närvarade och fick höra på musikprogram av Alex Falk som med gitarr och sång underhöll oss.Broder Tommy Brandt höll ett fint högtidstal. Vi fick också avnjuta en god landgång och kaffe med en god kaka till. Kvällen avslutades som vanligt med kamratkedja och den Sista visan.

Torsdag 26 januari, möte i PRG, tyvärr utan någon recipiend. De närvarande bröderna, ett 20-tal fick istället vara med om en någon avkortad genomgång av ritualen

Torsdag 12 januari 2017. Möte i IG med installation av vår nye CM Tommy Brandt samt parentation över Bröder som lämnat oss under 2016. Ett 25-tal bröder deltog i mötet som blev en fin start på det nya året.

Lördagen den 10 december, julfest med damer och andra vänner, Vi var ca 55 stycken som lät oss väl smaka av ett dignande julbord för att sedan lyssna tilll ett skönsjungande luciatåg. Ett vällyckad afton i goda vänners lag.

Torsdagen den 1 december, det sista IG-mötet för i år. Br Tom Rudeke recipierade och hälsades välkommen av ett 25-tal bröder

Torsdag den 17 november ett IG-möte med ballotering. ett 20-tal bröder var samlade.

Lördag den 5 november firade vi vår årshögtid med stor uppslutning av både bröder och damer som alla fick lyssna till Marco Stella som sjöng och Anders Ottoson som trakterade vår flygel. Därefter serverades en välsmakande måltid

Torsdagen den 27 oktober, möte i RG med reception. Br Rajko Dukic erhöll denna grad och hälsades välkommen av ett 20-tal bröder.

Torsdagen den 13 oktober, möte i IG. Reception för broder Marcus Andersson som hälsades välkommen av ett 40-tal bröder. Vi hade besök av Bröder från RT Hekla på Island, RT Concordia samt från RT Bonitas. Dessutom förrättades val av MästareRåd för 2017, alla förutom CM omvaldes, till ny CM valdes Tommy Brandt, då Br Jan Wennergren avböjt omval.

Torsdagen den 29 september, möte i KG. Broder Tomas Kadura recipierade och hälsades välkommen av ett 30-tal bröder,däribland sin fadder Tony Ekblad från RT S.t Nicolaus. Vi företog även ballotering för en ny sökande.
Torsdagen den 15 september startade vi höstens arbete med IG-möte med reception. Ett 25-tal Bröder närvarade och hälsade vår nye Broder Christian Keiller varmt välkommen.

Torsdagen den 21 april, möte i IG, det sista för våren. Ca 25 st bröder bevistade mötet och fick höra ett föredrag om receptionsceremonin och de olika vandringar vi bröder har att göra som Tempelriddare samt ett kåseri om vår i Västergötaland av Albert Engström. Lämplig musik av Grieg och Vivaldi inramade det hela.

Torsdagen den 7 april, möte i KG. Ett 20-tal bröder hälsade de recipierande bröderna Robert Bååth och Oscar Maureira välkommen till graden. Vid den efterföljande brödramåltiden höll br. Nils-Olof Karlsson ett fint tal till oss om kärleken , detta med anledning av kvällens möte

Torsdag den 31 mars, möte i IG. Ett 25-tal bröder fick höra den nya ritualen användas. Vi pratade också om de ändringar som har skett. Vi hade gäster från RT Concordia och RT Vårdkasen.

Torsdag den 17 mars, möte i URG med reception. Br,r Kjell Källbark och Tommy Brandt välkomnades till denna grad av ett 25-tal bröder. Vid brödramåltiden höll br M det sedvanliga URG-talet. Br Tommy Brandt talade för recipienderna med ett sammanfattande tal om den resa de har gjort inom TRO.

Torsdagen den 3 mars, möte i ARG med reception. Br Kjell Svensson RT Bonitas välkomnades till denna grad av ett 30-tal bröder. Vid den efterföljande brödramåltiden höll br Tore Litborn ett inspirerande tal till recipienden.

Torsdagen den 18 februari, möte i IG. Parentation och årsrapporter. Mötet gästades av Bröder från RT Concordia och RT Veritas, sammantaget ett 35-tal bröder närvarade.

Kyndelsmässohögtiden firades tillsammans med damer och vänner den 4 februari. Efter välkomsthälsning och att ha förtärt en välsmakande smörgås fick vi avnjuta en förnämlig musikunderhållning med sång, violinspel och pianospel. Br Johannes Marainen fint ett fint högtidstal varefter kvällen avslutades med kamratring och sång, Den sista visan.

Torsdagen den 28 januari, möte i PRG med reception. Br.r Mikael Dolietis, Valentin Cueto och Kari Niska (RT Bonitas) välkomnades till denna grad av ett 25-tal bröder vid ett högtidligt möte.

År 2016 inleddes med möte i IG med reception den 14 januari. Ett 30-tal bröder närvarade och hälsade vår nye broder André Bagein varmt välkommen.