Logotyp General Konvent 2022 Tempel Riddare Orden och Tempel Byggare Orden

General Konvent 3-6 augusti 2022

Uppsala är Sveriges fjärde största stad med cirka 234 000 invånare. Staden har varit landets kyrkliga centrum sedan 1164 och säte för ärkebiskopen och universitetet, som är Nordens äldsta, grundat 1477.

Nytt på GK 2022

Programmet i ett General Konvent är till stora delar detsamma varje gång. DHR genomförde en deltagarundersökning efter GK19 och resultatet av denna
har påverkat innehållet i nästa års GK. Det är två nyheter jämfört med de senaste konventen – vi kommer att genomföra reception i Ordens tionde grad (HTG) på eftermiddagen den 3 augusti och på kvällen inbjuder vi alla till tre öppna seminarier. Vi återkommer med ytterligare information om innehållet i seminarierna.

Att genomföra HTG på konventet förutsätter att Stortemplen inte genomför egna HTG-receptioner under konventåret. Vi kommer att utvärdera under hösten 2022 för att se om HTG blir ett bestående inslag på GK. 

Anmälningsblankett

Här kan du ladda ner och skriva ut anmälningsblanketten till General Konventet 2022. Den första är en excel-fil som du kan ladda ner till din dator och fylla i och skicka in. Den andra är en PDF-fil som du skriver ut och fyller i manuellt och sedan skickar in. Blanketterna skickas till hskr@tempelriddareorden.org

Planerade möten

  • Inga evenemang

Nyheter inför och om General Konventet

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com