Tempel Riddare Orden

Tempel Riddare Ordens logotype

31 juli - 3 augusti 2019

Tempel Riddare Orden och Tempel Byggare Orden samlas i Karlstad.
Båda Ordnarna genomför förhandlingar, rituella möten och sammankomster med god mat och underhållning. Deltagarna erbjuds också utflykter till flera av Värmlands turistattraktioner. Huvuddelen av aktiviteterna sker i Karlstad CCC.

Löpande information om General Konventet

I spalten till höger kommer aktuell information om de olika aktiviteterna att föras in. Vi rekommenderar därför att du som är intresserad eller har anmält dig tar del av informationen.

Anmälan till General Konventet

Anmälan till General Konventet i Karlstad kan göras på blanketten som publiceras i Ordens tidningar eller via nedanstående länkar för pdf eller som excel-fil. Blanketten innehåller information om hur den ska fyllas i  och annan information inför General Konventet!

Notera att ordensmötena (rad 31 & 32) inkluderar måltid. Lunchen (34) är för de som inte deltar i ordensmötena.

Observera att hotellrum eller annan logi bokas direkt till det aktuella företaget. Information om boendet finns i blanketten.

Blankett för nedladdning klicka här!

Om du har Excel installerat kan du öppna blanketten genom att klicka här!
Då får du en automatisk beräkning av beloppen. När du är klar kan du spara dokumentet och mejla det (utan underskrift) till HSKR, eller skriva ut och posta till HSKR.

Frågor om anmälan besvaras av HSKR Per-Ingvar Krantz
hskr@tempelriddareorden.org eller +46 (0) 706361279.

Aktuell info

Erbjudande om reducerad Konvent-avgift!

Det kan finnas Ordensmedlemmar med respektive som endast har möjlighet att delta i lördagens aktiviteter, där det finns tillfälle att besöka installationsmötena i TRO eller TBO, högtidsgudstjänsten och den avslutande banketten. De som endast deltar i aktiviteter lördag 3 augusti erbjuds en reducerad Konventavgift. Ordensmedlemmar (TRO eller TBO) betalar 250 SEK och medföljande icke-medlemmar betalar

Läs mer »

Problem med bokningskoden på Choice-hotellen

Just nu fungerar inte bokningskoden på Choicehotellen (www.choicehotels.com). Däremot går det bra att ringa hotellen för bokning – hotellen känner till bokningskoden. Hotellen har följande telefonnummer: Clarion Bilan +46 (0)54 10 03 00 Clarion Plaza +46 (0)54 10 02 00 Clarion Drott +46 (0)54 10 10 10  

Läs mer »

Karlstad Congress Culture Center – KCCC

Karlstad CCC är en stor, modern mötesanläggning som öppnades 2011. Här kommer de flesta arrangemangen under General Konventet att äga rum. Det finns lokaler för alla våra behov – från en lokal på 33 kvm för Norra Provinskapitlet och Stortemplet för Danmark till lokal på ca 330 kvm för TRO:s möten i IG och HTICG.

Läs mer »