31 juli - 3 augusti 2019

Tempel Riddare Orden och Tempel Byggare Orden samlas i Karlstad.
Båda Ordnarna genomför förhandlingar, rituella möten och sammankomster med god mat och underhållning. Deltagarna erbjuds också utflykter till flera av Värmlands turistattraktioner. Huvuddelen av aktiviteterna sker i Karlstad CCC.

Löpande information om General Konventet

I spalten till höger kommer aktuell information om de olika aktiviteterna att föras in. Vi rekommenderar därför att du som är intresserad eller har anmält dig tar del av informationen.

Anmälan till General Konventet

Anmälan till General Konventet i Karlstad kan göras på blanketten som publiceras i Ordens tidningar eller via nedanstående länkar för pdf eller som excel-fil. Blanketten innehåller information om hur den ska fyllas i  och annan information inför General Konventet!

Notera att ordensmötena (rad 31 & 32) inkluderar måltid. Samma sak gäller för rad Lunchen (34) är för de som inte deltar i ordensmötena.

De som önskar delta i förhandlingsmötena den 1/8 måste anmäla sig till dessa, trots att det inte är en kostnad. När vi ska fördela mötena på de olika lokalerna behöver vi veta antal deltagare i respektive möte.

Observera att hotellrum eller annan logi bokas direkt till det aktuella företaget. Information om boendet finns i blanketten.

Blankett för nedladdning klicka här!

Om du har Excel installerat kan du öppna blanketten genom att klicka här!
Då får du en automatisk beräkning av beloppen. När du är klar kan du spara dokumentet och mejla det (utan underskrift) till HSKR, eller skriva ut och posta till HSKR.

Frågor om anmälan besvaras av HSKR Per-Ingvar Krantz
hskr@tempelriddareorden.org eller +46 (0) 706361279.

Aktuell info

Handlingar till Det Högsta Templet

Handlingarna till Det Högsta Templets möte den 1 augusti har skickats ut till Det Högsta Templet. Det består av Det Högsta Rådet, 3 fasta medlemmar och 27 ombud från Stortemplen. Det tryckta häftet finns tillgängligt i möteslokalen, men kan också läsas eller laddas hem vid följande länk: Häfte DHT GK19.

Läs mer »

Handlingar till STSF Stor Tempel Möte finns nu att ladda ner

Nu finns handlingarna till Stor Templet för Sverige och Finlands Stor Tempel Möte i Karlstad för nedladdning. För att komma in på sidan behöver du ett lösenord. Lösenordet får du från av din M eller S i ditt Tempel. För att komma till sidan med dokumenten klicka här! Vi ses i Karstad! Stortempelmästarerådet i STSF

Läs mer »

Förstklassig underhållning på banketten

Enligt traditionen så avslutas ett GK med lördagens bankett. Banketten består av ett antal traditionella programpunkter såsom god mat, presentation av de nyvalda högsta råden, högtidstal, presentation av platsen för GK22 och inte minst viktigt – god underhållning. The Hebbe Sisters och Duo Sentire kommer att servera sång och musik av hög kvalitet. Mer information

Läs mer »